Trogna läsare

Här kommer ett inlägg för er alla trogna läsare som kollar trots att jag inte har uppdaterat på bra länge...

Dagarna bara flyger iväg och snart är semestern här. Känns rätt skönt. Jag har superstressad av att ha semester, men jag tror att när väl semestern kommer så blir det bra. Detta blir min längsta semester någonsin. Och denna semester ska jag inte ens jobba något på. Känns mycket kontigt. Det får väl bli till att greja på med en hel del grejer hemma istället, det finns ju lite att göra om man nu skulle vilja. Annars ska vi upp till Älvsbyn nu över midsommar och sen får vi se hur länge vi stannar. Ska bli skönt att komma upp lite, få vara lite i stugan och mysa på.

Vikt och träning var det bra längesedan jag uppdaterade om... Vikten står stilla kan jag meddela. Känns skönt att jag iaf inte går upp. Träningen har det verkligen inte varit bra med sista tiden, ska verkligen ta tag i det. Jag mår ju sååå bra när jag får träna så jag fattar inte varför jag latar ner mig och inte drar iväg och tränar!??! Blir tokig på mig själv!!! Går dock fortfarande till jobbet när jag ska jobba kväll och sen går jag ju en hel del på jobbet nu. Känns skönt med lite "gratis" motion.

Just nu är det min man som har mer bollar i luften än jag, det känns konstigt att jag måste dra ner på hans tempo. Annars brukar det ju jämt vara tvärtom. Så nu förutom allt det vanliga så har försäsongen till hockeyn dragit igång (japp, han ska spela en säsong till) och sen så håller han på att läsa en kurs. Tur att vi iaf sover tillsammans så man ses ibland iaf. :)

Nä, måste dammsuga och plocka lite disk innan jag ska iväg till jobbet. Skönt att veta att man inte behöver gå rastlös i helgen eftersom man jobbar hela helgen... Bara 6 arbetsdagar kvar innan semestern nu.... :)

Avslutar med en liten bild från när vi var i fjällen. Här är vi påväg ner från Låktatjokka och man ser lapporten i bakgrunden.


RSS 2.0