Tiden går...

... Endast 120 dagar kvar... ) dvs om vår lillkille kommer på "rätt"datum (vilket jag inte tror).


Namngrubbleri

Namn... Inte det lättaste.... 

Om vi skulle få en tjej så har jag alltid velat ha en Wilma, eftersom det är ett släktnamn, men det har blivit så vanligt så tillslut backade vi på det och bestämde oss för en Ruth istället, efter min farmor. 

Pojknamn har vi varit rätt säkra på också, Gottfrid eller Melker, men nu börjar vi tveka lite. Tror inte vi kommer att ha bestämt namn förrän vi får träffa vår kille och ser vem han ser ut att vara. Igår satt jag och kollade vidare på namn som vi ska "känna" lite på. Edvard, Harry, Kevin, Alvin, Agust, Carl, Gustaf, Tage och Valter. Men Gottfrid och Melker är det som vi fortfarande håller oss till. Måste kolla lite vad alla namnen betyder. Mamma gjorde alltid det innan vi fick våra namn och jag följer samma väg... :)

Gröna grodan

Vaknade idag och mådde verkligen pyton! Illamående ont i fogarna och huvudvärk. Somnade lyckligtvis om en stund till och vaknade istället full av energi!! :) 

Käkade goda polarkaka till frukost, sååå gott! Det är något som jag kan bli toksugen på ibland, även innan graviditeten. Det ger mig alltid lite hemlängtan.

Åkte sen och käkade lunch med Michaela, mkt längesedan vi sågs. Gröna grodans sallader är verkligen toppen!! Eftersom jag var så pigg idag så satt vi och surrade i 2h innan det var dags att bege sig hem. Under tiden hade Caisa varit här och tagit med tiff på en långpromenad, skönt för henne! Tiff får inte så många långpromenader nu för tiden eftersom jag inte kan/orkar gå så långt. Resten av kvällen avnjuts i soffan och kolla tv... :)

Längtar efter dig lillkillen!

Katten

Tuss vill tydligen flytta till djungel tror jag.


Barnvagn

Vi beställde barnvagn förra helgen, känns skönt att ha det avbockad på listan så behöver vi inte tänka mer på det. Det blev en emmaljunga city cross i färgen Dakar. Vi köpte även en quadrolift till. Tror det blir bra, men hur ska man veta när man inte har barn sedan tidigare och därmed inte haft en annan vagn heller.




Babyskydd tycker jag däremot är svårt! Finns ju miljoners triljoners många. Vilket är bäst?! Säkert väldigt olika beroende på vem man frågar. Vi funderade ett tag på att köpa en adapter till vagnen så man kan sätta fast babyskyddet direkt på vagnen, men jag tror inte vi kommer använda den speciellt mkt. Ni som har det, använder ni eran mkt? I övrigt att jag tacksamt emot förslag på ett bra babyskydd. Viktigast är ju såklart säkerheten, men de testen hoppas jag alla klarar, sedan är bekvämligheten för barnet det som står på tur eftersom det kan bli en del bilåkande.

Annars fick lale nu känna sparkarna för första gången, mysigt!! Han är som mest livlig under hockey, ett par andra sportevenemang sparkar han också en del på men inte i samma utsträckning. Lale är för övrigt helt säker på att han övar på sina benparader där inne, men vi får väl se...

Damma

Tänkte damma av bloggen redan igår och skrev ett långt inlägg, men så tappar man liksom suget när allt försvinner. 

Ligger nu i sängen här på morgonen och myser med lille skrutten som sparkar för fullt i magen, går tom att känna utifrån nu... <3

RSS 2.0