Skitdagar!

Har haft två skitdagar! Orkar verkligen inte med sånt nu. Inget går som jag vill! Just nu ställer jag mig bara två frågor...

1. Kommer jag någonsin att må bra igen?
2. Kommer jag någonsin att jobba 100% igen?

DEPPDAG!

Uppdatering

Det har varit dåligt med uppdateringar här nu ett tag. Har varit rätt trött denna vecka, men det kan ju faktiskt vara för att jag har gått upp till att börja jobba 50%. Känns skönt att öka sina procent, men det känns ju också.

Niklas har varit här sedan onsdagkväll, Lottie har också varit här, men mer till och från. Torsdagen blev lugn, åkte på hindersmässan och kikade lite. Köpte strumpor och korv, dock ingen marknadsnougat. Jag har ju lyckats sabba det för Lale. Förr gick han mest på hindersmässan för att köpa sig marknadsnougat, men nu eftersom jag gör dem här hemma så vill han inte köpa det någe mer där. Stackarn, tar ifrån honom ett av hans årliga nöjen.. ;)

Vi har även satt igång lite med övervåningen, köpt trä och masonit för att göra luftspalten samt insektsnät för att sätta i takfoten. Nicko och Lale har satt upp ett par reglar till luftspalten coh börjat sätta en masonitplatta, så nu är det bara resten kvar. :) Vi kommer dock inte att stressa på utan göra lite däruppe när vi känner för det och hinner. 

Vi var ut idag på marieberg för att hämta lite resekataloger till mamma och pappa. De ska nämligen få en resa med alla barn + respektive i present när de fyller 100år (50+50). De fyller inte 50 än, men vi måste ju hinna spara lite pengar tills dess så vi tänkte att de får börja fundera lite på vilket resmål de skulle vilja besöka. Så tanken är att resan ska gå av stapeln någon gång under 2013. 

När vi skulle lämna Marieberg och jag ska köra ut från parkeringsrutan så kommer det en bil, så jag står kvar och den kör förbi och då kör jag ut ur parkeringsfickan. Tror du inte bilen som precis passerade börjar backa så jag lägger mig på tutan, men krocken är redan ett facktum så förardörren får sig en rejäl buckla. Man kan då tycka att denna gubbe skulle köra fram sin bil och fråga hur det har gått, men inte! Han sitter kvar en stund (utan att flytta sin bil) och sedan går han ut och tittar så jag får säga till honom att han måste ju flytta sin bil så jag kommer ut ur bilen. Också flyttar han den tillslut. Så ska vi då skriva denna  skaeanmälan så han försöker en gång med att säga att " men du körde ju ut". Jag svarade arg, "Ja, klart jag körde ut, du hade ju passerat. SEN började du backa så det är DITT fel." Då instämde han med ett "mmm". Så nu hoppas jag att föräkringsbolaget tycker att det endast är hans fel så jag slipper betala någon självrisk. Jag kan verkligen inte se att det är mitt fel eftersom han redan har passerat mitt körfält. Jag kunde ju inte veta att han skulle backa. Ddessutom så KÖR jag ut, jag backar itne ut ur parkeringsrutan så jag har ju full sikt hela tiden. Jag hade förstått om det hade varit bådas fel om jag hade backat ut, men så var ju inte fallet.

Nicko och Lottie åkte för övrigt hem idag, så nu ska de båda mellanlanda hemma en vecka innan de drar till björkis. Dit vi förövrigt funderar på att dra upp till under april måna någon gång. Längtar så till snö, skoter, pimpla, slalom och pulka.. :)   

ännu sämre

Denna vecka har varit riktigt dåligt med träning, endast TVÅ gånger! Illa!!! Det avspeglar sig ju så klart på vågen att jag inte har tränat ordentligt. Dessutom har jag fikat en liten bit kladdkaka med grädde (vi var bortbjudna på middag)! Illa, illa, illa. Nu till veckan blir det skärpning!

Veckans viktnedgång: -0,6kg
Total viktnedgång: -4,2kg

Städa

Idag blir det stäning för hela slanten. Nicko kommer imorgon och han är ju allergisk mot tiff, tuff och tuss så det gäller att få bort så mkt hår som möjligt. Katträdet får flytta in i groventren nu så länge han är här. Blir till att dammsuga idag också skurar jag imorgon för då har ju allt hår hunnit lägga sig så att det inte är och virvlar runt en massa. Mkt intressant inlägg om städningen, eller så inte!


Bild lånad från google.


Helgen

Sara har ju som sagt varit här och spenderat helgen med oss, det var mycket trevligt. Vi har dock inte gjort så mycket utan har mest suttit och snackat en massa skit. Välbehövligt. Det var som gamla tider. :)

Träningen har det dock inte blivit så mycket av. Har varit lite förkyld så fredag och lördag blev det ingen träning. Trots lite förkylning som var kvar i kroppen så drog jag på innebandymatchen med korpen. Vårt motståndarlag dök aldrig upp, men vi körde en träningsmatch mot de som hade spelat matchen innan. Så lite spring blev det idag, tyvärr resulterade det i förlust med 2-3.

Ja, nu är det snart en ny vecka som består av att Lillasyster kommer imorgon. Lillebror återvänder till Sverige på onsdag och kommer då förbi oss i ett par dagar. Dock lär väl inte Lottie spendera så mycket tid hos oss utan hos Fredrik. Tycker det är roligt att hon har hittat sig en gubbe som hon gillar så. Unnar alla lite kärlek! <3

I övrigt så börjar jag jobba 50% på Torsdag, det tror jag kommer gå toppen. Känns ju bra att komma igång och jobba med tanke på att just nu ser det ut som om min lön för Januari kommer att resultera i 88kr. Bäst att försäkringskassan snart godkänner min sjukskrivning så jag iaf kan få lite pengar från dom. Inte kul att vara sjukskriven, varken för en själv eller för ens ekonomi.

Detta blev ett hoppigt inlägg, men det är väl ungefär så jag känner mig.

Natti natti!


Vikt

Veckans viktförändring: -0,8kg
Total viktförändring: -3,6

Känner mig väldigt besviken över veckans viktnedgång. Visst det är nedåt, men jag vill ju gärna att det åtminstonde ska vara -1kg/vecka. Men det är väl bara att ta nya tag, träningen har ju ock varit vilande i två dagar denna vecka så det påverkar ju alltid.


Sara den rara

Det har blivit lite dålig uppdatering här nu. Sara är här hos mig nu så jag prioriterar lite annat än bloggandet. Men lite uppdatering som har varit är Onsdagen började dagen med en härlig helkroppsmassage på 60min som sedan övergick med en vända på gymmet och vidare till jobbet.

Jobbet går bra. Har verkligen fantastiska arbetskamrater! Har inte haft någon yrsel sedan jag började. Dock har haft en väldigt trött vecka, men det är väl för att jag inte har jobbat på ett bra tag.

Kvällen övergick till en tjejkväll på örebrohockey. Den bjöd på hockey och lite gratisgrejer. Innan hockeyn drog vi på efessos och käkade en god middag. Örebro vann över Borås med 7-2 :) Ingen höjdarmatch enl. mig, men ändå kul att vara där. :)

Torsdagen bestod av sovmorgon och sen kom Casper och Mia och hälsade på, det blev mycket prat och lite lunch. Mycket trevligt!

Innebandy blev torsdagens träning och kvällen avslutades med att hämta Sara från bussen. Så det blev en sen kväll med ännu mera surr som fortsattes med under stora delar av fredagen. Så nu får jag spendera ytterligare ett par dagar med denna härliga tjej! Blir en vilodag från träningen idag, får ta igen det imorgon :)

Nu blir det mys för hela slanten!


Zumba

Har idag varit iväg på Zumba med Heli. Grymt kul, men svårt att hänga med i alla rörelser. Såg säkert ut som ett stort fån där, men det skiter jag i. Jag motionerade och hade kul. :)

Gårdagens träning bestod av crosstrainer, cykling, gåband samt simning.

Tack för alla fina kommentarer, de värmer!


Kloka ord

 
En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.

Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka,
sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.

Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet,
välvilja, empati, sanning och tillit”.

”Vilken varg vinner?”, sa barnet.

”-Den du matar”, sa den gamle mannen...

Vikt

Detta blir ett oerhört personligt inlägg, några av mina innersta tankar. Något som för mig är svårt att dela med sig av till andra, men jag tror att det är bra att göra det.

Min vikt är något som har stigit med åren. Det är något som jag inte alls är stolt över. För att vara helt ärlig kan jag inte förstå att jag har gjort så mot mig själv. Jag äter mig till något som kan förkorta mitt liv, varför gör man så? Fatta, något som man stoppar i munnen, för att jag är sugen på nåt, något som mättar magen. Jag vet mycket väl att en övervikt medför risker för andra sjukdomar, belastning på leder etc. Jag har ingen lust med något av detta. Därför känns extra skönt att nu ta tag i detta. Detta ska bli sista gången jag tar tag i detta, för jag ska ALDRIG mer tillbaka till min övervikt. Jag känner mig mer motiverad än någonsin.

Jag vet att alla inte förstår hur man kan låta sin kropp växa och bli så stor, att de inte förstår varför man inte gör något åt det. Jag kan inte heller säga att jag förstår. Men det jag vet är att man slutar se, om det är för att man väljer att blunda för det eller om det är för att man faktiskt inte ser, det kan jag inte svara på. Jag tycker att det är bra att det kommer ett nytt år, många nyårslöften med viktnegång som mål. Skitbra! Då visar man ändå att man har en vilja, sen finns det ju många som inte klarar det hela vägen, men man har ändå försökt. Det tycker jag alla ska ha en eloge för. Sen är väl det bästa att aldrig komma till det stadiet att man måste gå ner i vikt.

Många sätt finns det ju också för att gå ner i vikt. Jag har valt att träna och att minska mina portioner med mat samt att sluta med godis, fika, glass, chips etc., hur länge jag ska skippa detta har jag inte bestämt mig för än, jag tar det som det kommer. Jag har valt detta sätt för att jag känner att jag vill göra det "på egen hand". Inte med hjälp av pulverdieter, operation eller något annat. jag menar verkligen inte att de som går ner i vikt på det sättet inte har gjort det själv, de har varit jätteduktiga som lyckats. Jag är imponerad av alla som går ner i vikt och stannar där, vägen dit är oviktig, så länge man mår bra.

Så till alla, MÅ BRA! oavsett hur ni ser ut. Tjock, smal, normal, you name it, så länge DU mår bra av det.

Ja, detta kanske blev ett konstigt inlägg, men detta är som jag känner och tänker. Mitt mål är inte att bli trådsmal, mitt mål är att hitta en vikt som jag mår bra av. Tack för allt pepp och stöd som jag har fått/får av alla er runtom mig. 

Kom ihåg, detta är varken rätt eller fel, men det är MINA tankar och känslor, ingen annans.

Vilodag?

Ja, man säger ju att söndagen ska vara en vilodag, men så har inte fallet varit för mig. Visst f.m. var lugn. Pratade lite med Niklas över internet och sen drog vi ut till Marieberg och kollade lite på isolering och annat grejs som ska vara till övervåningen. Vi är väldigt sugna på att sätta igång med den. Vi tog även en sväng förbi platagen och köpte lite nya gröna växer. insåg även då att jag inte har så många stora krukor så det får jag också ta och fixa någon dag.

Dagen i övrigt bestod av att byta ut alla julgardiner, tvätta, plocka undan och fixa inför kommande vecka. Veckan kommer bestå av jobb måndag, onsdag och fredag. Onsdag blir det dessutom tjejkväll med Örebro hockey, gratis inträde för alla tjejer som anmäler sig. Mer info finns att läsa HÄR på deras att läsa om man är intresserad.

Nästa anhalt för dagen blir nu sängen, natti natti...

crosstrainer

Höll på att missa gymmet idag då jag hade noll koll på öppettiderna. Kändes skönt att köra eftersom jag har lite träningsvärk i lår och rumpa från body pumpen igår.

Så agens träning bestod av crosstrainer 45min, enl. displayen så blev det drygt 600kcal. Kändes riktigt bra.
Sedan blev det mage och rygg i maskiner för att sedan avsluta med chins och dips. Chins och dip gick överraskande väl idag. Jag sänkte vikten på maskinen (dvs blir tyngre för mig) så jag räknade med att få kämpa på, men 10 upprepningar var inget problem alls. :) Kanske har man mer muskler än vad man tror.

2a invägningen

Veckan viktföränring -1,0kg
Total viktförändring -2,8 kg


Body pump

Skönt att få träna igen. Idag blev det body pump 60min för både mig och Lale. Riktigt tungt vissa delar. Man känner sig ju togsvag när man endast har 10kg + stången. Och då ska jag säga att 10kg var det som jag hade som minst, ofta var det bara 5kg. Ni som har kört pump tidigare vet ju hur det känns. 

Vet inte vad jag ska hitta på för träning imorgon, någon som har något förslag? Eller någon som vill haka på?

Magsjuka

Ja, nu har det varit lite paus i uppdaterandet. Jag har haft lite annat för mig eftersom jag åkte på magsjuka. Både jag och Lale har legat sedan tisagkväll/natt så vi båda har varit hemma. Nu är vi på benen igen. Var hos läkaren idag igen och får fortsätta jobba 25% tom den 25e för att sedan den 26e gå upp på 50%. Känns bra att komma på benen igen. Saknar verkligen att få jobba "på riktigt". De som känner mig väl vet ju att jag är en arbetsnarkoman, så ni förstår nog hur det kliar i mina fingrar.

Nu blir det många besök som kommer framöver, känns riktigt kul!
Först kommer Sara kommer nästa vecka och sedan kommer Lottie den 24e (förresten vill någon åka med från Umeå den 23e på kvällen så drar Lottie då). Lottie kommer väl inte direkt till mig, utan lär väl dra till Hallsberg och Fredrik. :) Niklas kommer från sin tripp i asien den 25e och då passar han på att komma förbi här nere innan han drar norröver igen.

Att jag skulle iväg och träna med Caisa den där Onsdagen blev det ju inget av. Har inte blivit någon träning alls här nu, ons, tors och fre. Imorgon blir det träning igen :) Det blir att starta dagen med body pump.

Dagen idag har annars varit lugn, plockat och grejat lite på övervåningen. Sorterat och kastat en del, nu är det bara vissa grejer som ska iväg till återvinningen också. Kvällen blev ännu lugnare med soffhäng och blir en tidig kväll.

Och kom ihåg, DU är värdefull!

Inga magmuskler

Jag tog mig en promenad med Sara idag. Eller vi var ute och gick på varsitt håll men pratade i telefon med varandra, men det känns ändå som om vi var ute och gick tillsammans. Promenaden blev på drygt 2h (mot haga) sedan kom Lale och plockade upp mig så vi kunde dra och träna.

Idag blev det core/spinning 75min. Först 30 min core för att sedan avsluta med 45min spinning. Coren var riktigt tung, kände att de magmuskler som finns är har nog legat i dvala sedan länge. Lär ju ha grym träningsvärk imorgon, men det är det värt. :)

Imorgon blir det träning med Caisa, ser framemot det.  

Linas matkasse

Idag fick jag äntligen börja jobba 25% känns dock lite konstigt att bara vara där i 3h för att sen gå hem och vara ledig en dag innan jag jobbar igen. Kontigt, men ändå skönt. Jag känner mig pigg idag, trots att jag trodde jag skulle vara helt slut efter denna dag.

Jag har sorterat min hög som fanns på jobbet och endast 3 papper var mina, resten fick de andra ta. På ett sätt känner jag mig stolt över att jag inte tog på mig någon annans jobb och gjorde klar det, medan jag på ett annat sätt känner mig som en skurk som ger jobb till någon annan. Men det var verkligen inte mina papper. Grymt kul att vara tillbaka på jobbet, att träffa alla igen, jag gillar ju mina arbetskamrater.

Idag kom vår första leverans av Linas matkasse som vi nu ska testa ett tag. Känns väldigt lyxigt att få maten hemlevererad, nu är det bara att få hit någon som kan laga den och diska undan efter. Någon frivillig?! :)


Bild lånad från hemsidan www.linasmatkasse.se


Min fina lillasyster har också börjat blogga, ni kan följa hennes blogg här...
http://lottie.webblogg.se/
Hon skriver så fint så jag vet inte vad jag ska säga annat än att "Jag älskar dig, min fina syster. DU är fantastisk!"


Träning

Efter en vilodag från träningen igår så tog jag nya tag idag och körde 40min crosstrainer, 15min skidmaskinen, några push up och chins ups.


Viktuppdatering

Viktföränring sedan förra veckan
- 1,8kg

Totalt sedan jag börjae träna ca. 2v innan jul så har jag minskat 8cm i omfång runt magen :)
Men sedan förra veckan har jag minskat 1cm. :)

Det tar sig, sa mordbrännarn!


Fullt upp

Här har det varit fullt upp i två dagar.
Igår tog vi oss en skön sovmorgon sen åkte Jag, Lale, ELeonore och Tiff ut till Garphyttans nationalpark. Vi tog en promenad som skulle vara 3km, vilket vi tyckte var helt lagom. Tyvärr så missade vi en av anvisningarna så vi gick 1,7km innan vi insåg att vi var fel, så det vara bara att vända och gå tillbaka. Då hittade vi där vi skulle ha svängt. Så det slutade med att vi gick 3,4km extra. Men det var mysigt att knalla lite i skogen.

Lale och Elonore som spanar ut över Örebro från från en utkiksplats 




Vyn som de spanar ut över





Det fanns ett träd som det var hål i, så jag bjuder på en liten pose av mig




Efter en dusch så drog jag, Lale, Kaj och Heli på bio och såg den senaste Sherlock Holmes filmen. Helt klart sevärd. Gillade man den första filmen så kommer man också gilla denna. Vi avslutade kvällen med mycket surr och Maxmat innan vi begav oss hem och snuttade kudden.

 
Lördagen bestod av ytterligare en sovmorgon, träning på Haga med Heli. Lale, Kaj oh Theodor passae på att spela NHL på ps3 under tiden vi tränade. Sen hade vi en mysig kväll med Kaj, Heli och Theodor, därefter kom även grannarna över och joinade oss.

Dagens träning bestod av:
30min cross trainer
40 min på gymmet
10min på gåbandet

Ingen kan vara nere med en ballong!
- Nalle Puh


Gamla datorn

Sitter vid vår gamla stationära dator och där kan man hitta många gamla sköna bilder, här kommer ett axplock. Hör av dig om du inte vill synas på bloggen så tar jag bort bilden.



Jag under min möhippa



Lale på sin svensexa



Detta är på smekmånaden i Rom. Hotellet hade en stor spegel i taken ovanför sängen... ;)



Maskerad och jag gick utklädd till svininfluensan



Emma när hon fyllde 25år



Varför ska min underbara familjen ta två bilar till slalombacken när man kan få in alla i en bil?!? Helt onödigt! ;)



Efter en fantastisk utekväll på westernfarm. Älskar denna bild!



En bild på en liten Tiff när hon så glatt har tuggat sönder (och spridit ut) en hel toarulle på golvet.




Julbak i gamla lägenheten



Studenten!!! :)

Många gamla goa minnen, har massor med härliga bilder. Får väl ta och bjuda på någon då och då.

Jag har varit duktig och tränat idag också, Stolt! Dock blev det rätt lugnt eftersom jag har ont i ena vaden idag, måste ha stäckt mig lite eller nåt. Det blev crosstrainer 30min, gå på löpband i 10 min, en vända på gymmet och sen avsluta med 45min simning.

Jag var iväg och lunchade med en arbetskamrat idag, så mysigt. Vi satt där i 2,5h och pratade om allt mellan himmel och jord. Då mår man bra i hjärtat efteråt. Annars har jag haft ett par trötta dagar då jag inte har orkat vara vaken hela dagarna utan har behövt sova middag ca 2h. Känns trist när det inte riktigt ger med sig och det kommer bakslag, men det är väl så, det finns ju många bra dagar också! Får se till att focusera på dom istället. Känns iaf skönt att på måndag få börja jobba 25% igen. :)

"En del människor är lyckliga för att de är vackra, andra är vackra för att de är lyckliga"


3e dagen

Nu har jag varit duktig oh bloggat i 3 dagar !!! Hoppas det håller i sig...

Har idag varit förbi jobbet och hälsat på, alltid lika kul att träffa kollegorna. Jag passade även på att dra förbi gymmet efter jobbet. Det var riktigt skönt, 30min på trappmaskinen, 35 min i skidstakning maskinen, lite maskiner på gymmet och därefter tog jag en avslutande simtur på en knapp halvtimme. Jag känner mig mycket nöjd med dagens träning.

Ser framemot att Lale nu kommer vara ledig i ett par dagar nu när det kommer några röda dagar. Han behöver det, få vila lite. Så just nu är det inga planer för helgen, utom bio på fredag med Kaj och Heli. Vilket känns bra, att bara få ta helgen som den kommer. Jag saknar ibland spontaniteten som jag hade betydlig mer av förr. När vi drog till Lund över en dag för att kolla på en teater. Eller när jag bodde i Älvsbyn och man rog till Piteå för att köpa skräpmat bara för att det var stängt på byn.

Lottie och Fredrik var förbi ikväll och åt en middag och kollade lite film. Känns lite trist att hon åker hem imorgon. Jag gillar ju när hon är här nere. Jag kollade på lite gamla bilder igår och hittade bl.a. filmen när Lottie sjöng på bröllopet. Passar på att kasta in en bild från bröllopet. Det är Kaj som har varit har fotat våra fina bröllopsbilder.





Jag älskar dig Lale, du är fantastisk!

Dagens bloggande avslutar jag med ett av mina favoritcitat (som jag förövrigt ska sätta upp som väggord hemma)

"All because two people fell in love"


Tisdag

Tog mig en rejäl sovmorgon i morse, skönt!
Sitter nu och äter frukost och sen kommer Lottie och hämtar mig så ska vi bege oss till Haga och träna. Sedan blir det nog en lunch på stan, men Lottie får nog betala eftersom jag har köpstopp... ;) Känns annars okej att käka lunch ute ibland, det måste ju ändå räknas som en upplevelse. Men det är ju mkt billigare för mig om Lottie betalar eftersom att det nu var hennes idé.

All snö som kom på nyårsdagen är nästan borta. Nu är det bara tråkigt slask och små, smö högar av snö. Man kan nog inte ens kalla der högar, fläckar är det nog mer likt. Blir så less på slasken, helst av allt skulle jag vilja ha snö, men eftersom det försvinner lika fort som det kommer så kan det lika gärna få vara. Det är så typiskt att det inte är snö och kallt i år. De andra två vintrarna vi har bott i hus har det varit en riktig vinter med kallt och mycket snö, men bara för att vi nu har byggt en carport i år så kommer inget av det. Kanske man ska riva den så kommer snön?! ;)

Ibland känns det svårt att inte fika eller äta godis bara för att jag nu nästan (eller iaf känns som att jag har det) har ätit fika eller godis under hela jul, mellandagarna och nyårsafton. Det går så fort att bara ta en godisbit i farten, men det känns bra att tänka om. Oftast ä rjag ju inte ens sugen, utan att jag mer bara tog av en vana.

Ska även ta och dra förbi jobbet en stund idag och säga hej. Nää, nu ska jag ta och göra mig klar innan Lottie kommer. Hon spenderar ju rätt mycket tid här nere nu eftersom hennes pojkvän bor i Hallsberg!!! Känns kul att hon är här nere så mkt. Vi som aldrig riktigt har kommit överrens verkar ha "vuxit upp" och fixar att umgås. Visst har vi fortfarande delade meningar om saker och ting, men vi har insett att två envisa personer med starka viljor inte ska diskutera alla saker.

Eftersom jag tycker det är roligt att läsa andras bloggar när de har bilder så slänger jag in en här. Det är Tiff på bilden och det är taget i december.



"Vänlighet är en gyllene kedja av vilket samhället hålls ihop"
- Johann Wolfgang von Goethe


Blogg 2012

Ny blogg, välkommen att följa den!

Dagen har jag spenderat genom att börja dagen med träning på Haga med Lottie. Jag körde crosstrainer 30 min och sedan gym med friavikter för att avsluta med ca 10 min simning för att mjuka upp kroppen lite.  Sedan har jag kollat igenom gamla datorn på bilder och låtar. Hämtat Lale också gjorde vi baconinlindad kycklingfié till middag, så gott. På kvällen kom Karin med några av barnen över och kollade på nya kissen. Vi passade på att ta en fika och sitta och surra lite (dock bara en kopp te för min del). 

Nu här i januari så har vi bestämt att vi ska ha köpstopp under januari månad, sedan får vi se vart det tar vägen. Detta gäller så klart inte mat, diesel och liknande. Men saker, kläder och sånt. Det vi dock får spendera pengar på är upplevelser för oss, så som t.ex. bio.

Håller på att skriva en årskrönika av 2011, precis som många andra har gjort. Jag publicerar årskrönikan så snart jag är klar med den, men här kommer mina tankar om 2012.

2012 kommer bli ett toppenår. Nu till att börja med så slutar jag fika, äta godis, chips, glass etc. Jag fortsätter träna lika bra som innan jul och nyår. Jag ska bli bra på att ta hand om mig själv och vara mer positiv och glad. Se till att vi har mer tid för varandra, med att bl.a. ha en date/månad, lite egen tid. Och vi ska stressa mindre men framför allt så ska vi HA KUL! Nyårslöfte eller ej, men det är iaf mina mål med 2012. Jo, jag ska också läsa ut boken ” så här kan alla svenskar bli miljonär”.



"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut." Nalle Puh 

RSS 2.0