Hundgård

Idag har vi varit ute och grejat med hundgården, eller Djurgården som Lale vill kalla den...

Bjuder på en liten bild från hur långt vi kommit.


85000

Idag har jag varit riktigt bitter!!! Har gått miste om att få 85000kr från mitt försäkringsbolag. Allt detta pga att jag inte varit sjukskriven 50% eller mer de senaste 6 månaderna. Om jag hade varit sjukskriven 50% i april så hade jag fått dom där pengarna, men så är man duktig och kämpar sig tillbaka tidigare för att man vill också får man inget för det. Hade jag vetat det hade jag aldrig gått upp mer i % utan passat på att verkligen må bra och vara hemma de övriga 50% istället för att slita mer än vad som kanske hade varit smart. Jag trodde aldrig att det skulle löna sig att inte jobba. Men ja ja, nu har jag lärt mig det...

Jag får väl säga som pappa sa: man ska inte vara ledsen över pengar man aldrig haft....


Sataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Missade just massor med pengar för några sketna dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ledig

Igår jobbade jag min sista dag på HSE, nu är jag tjänstledig därifrån i 6mån. Börjar mitt ny-gamla jobb på onsdag. Skönt när man har ett par dagar ledigt från det gamla jobbet och börjar det nya med en ledig dag. :) Ska försöka få undan lite tvätt sedan fjällen och sen ska jag ut till Marieberg tänkte jag. Uppdatering från fjällen kommer så småning om. En promenad in till stan får det nog bli också. Har varit kass sista tiden med träning.

Har för övrig varit hos handkirurgen i onsdags och de har nu konstaterat att det onda och de besvär som är kvar av handen kommer att vara bestående så jag ska nu på en ny läkarbedömning så de får se exakt vad som är bestående.

Kass

Det har varit en kass uppdatering nu på sista tiden, men det är inte det enda som varit kasst. Jag har inte riktigt skött mig på godis och fika fronten, men nu är det nya tag igen. -10kg har jag inte nått än, vilket känns himla irriterande!! Å andra sidan, vad kan man förvänta sig när man inte äter rätt och inte heller tränar som jag gjort. Att jag inte tränat ordentligt måste jag till viss del skylla på att jag har varit förkyld. Dock medförde sig denna förkylning även ett stort lass av lathet. Nog om detta, nu är det bara att tuta och köra så jag kommer förbi dessa 10 kg så jag får gå och klippa mig. Det är nämligen min belöning. Jag har dock inte bestämt mig om jag även ska ta min massage då också eller om jag ska ta den v.b.

Annars knallar livet på i full fart. Lale håller på att bygga hundgården, eller djurgården som han så gärna vill kalla den. Jag håller på att tvätta, städa och planera mat inför fjällsemestern. Vi drar upp till kopparåsen på onsdag och är då framme där på torsdagen. Sen åker vi hemåt på måndag och kommer då hem på tisdag. Ska bli sååå skönt! Hoppar på bra väder, men som det ser ut nu så verkar det mest bara bli moln, lite sol på fredagen, men det är inte hela världen. :)


Stockholm

Är nu på väg hem efter att ha spenderat helgen i Sthlm. Vi har grattat Anna som idag fyller år (grattis även till Mia och Ab som fyller år idag, men som vi inte grattat irl). Jag, Lale och Hedvig tog oss en snabb tripp till Globen idag och köpte en liten present till våra kattvakter. Igår åkte vi till Nacka forum, där lyckades vi hitta solglasögon till fjällen så nu hoppas vi det blir bra med sol. Lale fick sig även ett par skidglasögon. Längtar verkligen till fjällen nu!

Annars har det varit en lugn helg med dåligt väder, en del bus med barnen har det dock varit som vanligt.

Bjuder på en bild på min fina skatt nu i bilen på väg hem.


RSS 2.0