Tiden går...

Handoperationen verkar ha gått bra! :) har inte haft lika ont efter som innan! Och har inte ens behövt ta alvedon efter operationen, känns fantastiskt! 

I övrigt så var jag och lale hos bm idag, vi sammanfattade graviditeten och pratade om speciella önskemål inför förlossningen. Känns jättekonstigt! Och smärtlindring, hur ska man tänka?! Jag tänker att lustgas är det som jag huvudsakligen ska hålla mig till. Epidural vill jag helst slippa, men kanske ångrar mig "big time" när det väl är dags. Det enda jag sagt att de inte får göra är att sticka mig i händerna i närheten av mina tummar.

Annars verkar lillgrabben må bra. Hjärtat tickar på i ca 150 och har nu fixerat sig. Känner ibland ett tryck nedåt som verkligen gör en påmind om att det inte är långt kvar. Förra veckan var han dock vääääldigt lugn en dag och jag hade ont i magen så vi åkte in till förlossningen, men allt såg bra ut, vilket kändes mkt skönt! Det räckte med att vi kom in till förlossningen så satte han igång att röra på sig, då kändes allt helt plötsligt så töntigt att vara där. Å andra sidan fick nu lale se förlossningsavdelningen så det var ju positivt! :)

Kissemissarna började igår klättra ur lådan och sedan dess har det blivit en väldig fart på dem. De är så söta när de kommer springandes emot en bara för att man pratar. Tiff gillar dom och dom verkar gilla tiff. Tyvärr har inte vår vovve bästa känslan för hur små de är oxh när hon vill busa ich lägger tassen på dom så blir det inte alltid toppen. De blir förskräckta och tiff förstår inte varför de slutar busa. Avslutar med att kasta in en  bild på hur stora de är nu.



Operation

Ja, då var vi igång med samma veva på denna hand som den förra. Operation på onsdag, snabba ryck för att få handen bra till vår lilla kille kommer. Frågan är bara om jag gjort rätt beslut... 

Förra gången testade jag med skena först, men det funkade inte så då blev det operation iaf. Denna gång känner jag att handen måste vara bra i slutet av maj och har inte "tid" att testa skena först, för funkar det inte och det ska bli operation så blir det ju inte förrän efter sommaren (de opererar inte gärna på sommaren), vilket då innebär att en hel sommar kommer jag troligtvis inte kunna lyfta vår son! Å sen kan det vara sp att vid en operation så kan nerven skadas och då har jag två konstant dåliga händer!! Åh vad svårt när man har lite tidspress!! Känner att jag velar lite. Det absolut enklaste är ju att sluta gå in i dörrkarmar!

Å vad saker jag vill hinna med innan operationen, för sen kommer jag ju inte kunna använda handen på ngn vecka... Blir till att prioritera saker som ska göras och kanske ta ett par fler kräkningar så jag hinner lite. Jag menar slut kommer jag ändå vara av operationen så då kan jag ju passa på att vila upp mig. Kul påsk! 

RSS 2.0