Mys

Mys!


Racer

Idag har det varit mkt på jobbet. Känner mig helt slut i huvudet. Efter jobbet drog vi i väg och hämtade nya bilen så nu har vi 2st.. :) ingen racerbil direkt men det var ju å andra sidan inte heller det vi letade efter. Känns otroligt skönt att nu ha två bilar, slippa åka och hämta Lale mitt i natten när han kommer från någon match. Nu kan han ju köra hem själv.. :)

Nu mys i soffan!


Tillbaka! :)

Jag kommer tillbaka! Tänk vad otroligt att några fortfarande går ut och kollar på min blogg trots att det var såååå längesen jag skrev.

Dagarna bara rusar fram och jag hinner inte riktigt med känns det som. Nu börjar jag väl komma ikapp och det känns skönt. Att göra sånna saker som man aldrig annars hinner. Nu innan jobbet har jag hunnit med att ringa massa bank och försäkringsärenden. Jag har även kollat resan uppåt när vi ska på namngivelse för världens finaste Melissa. Nu återstår det bara att kolla ledighet med jobbet så jag sedan kan boka.

I övrigt så har jag försummat min träning totalt, vilket också märks kroppsligt. Men jag har också nu de senaste två-tre veckorna återupptagit den, dock inte i samma utsträckning som tidigare. Godis och allt annat gott har jag också käkat en hel del, men nu idag känner jag att det måste bli ett slut med allt snacks- så nu är det officiellt, inget snacks för Carro på ett tag. Dock är ju kalasfika fortfarande ok.

Nää nu ska jag ta och knalla iväg till jobbet, hade ju varit för väl om jag hade varit ledig hela dagen.

Vill dock bara passa på att gratta sara som fyller 25år idag!

See you all soon! :)

RSS 2.0