Semester

Semestern är äntligen här och det känns fantastiskt! Jag och Lale hade bestämt oss för att bara ta en lugn helg och inte gör ngt för att sedan till veckan sätta fart med allt som ska fixas till övervåningen. Men som de flesta känner oss så har vi väldigt svårt att inte göra ngt... Så nu grubblar vi på vad vi ska göra förutom att träna (håller ju fortfarande på med FF, vilket för övrigt går rätt bra nu måste jag säga. Så jag måste bra få skryta lite om att jag gått ner 5,3kg och 6cm sedan den 5e juli).


Igår kände jag mig grymt busig och var sugen på att dra ihop lite folk till idag och göra ngn typ av rondellpryl och sen sätta ut den. Men mitt första val i medbrottslig befinner sig i Värmland och resten har jag inte hunnit fråga, Emma, du kanske är sugen?! :)

Tips på vad man kan göra för att ta det lugnt på semestern mottages tacksamt. Annars lär vi väl befinna oss på övervåningen eller hitta på ngn nytt projekt... ;)

Kanske kan jag läsa ngn av de böckerna jag köpte igår. Ngn som läst dem? Är de bra?


2...

...arbetsdagar kvar innan semester i 3v.... :)


Blä!!!

Finns det något tråkigare än när man gjort sig helt klar, packat med allt som ska med, går ut till cykeln och ska bara sätta sig och trampa iväg (för en gångs skull äntligen cykla till jobbet) också är det ingen luft i bakdäcket!!!!!

Såååååå arg! Jaja, det är väl bara att ta bilen istället då. Men jag gillar verkligen inte när saker och ting inte blir som jag vill!!!!!

Jaja, hoppas på en lugn dag på jobbet. Brukar ju kunna bli lugnare när det är något större som sänds på tv, som nu när det är fotboll...


Sova, äta, träna, jobba....

... Så känns det som att mina dagar går. Har känt nu de senaste träningspassen att de nästan känns lätta. Måste ju vara så att jag har byggt lite muskler ändå... ;)

Har varit ledig idag och planterat några nya sommarblommor. Skulle behöva rensa en hel del ogräs, men det får växa fritt just nu...

Snart går jag på semester, igen... :) har ju haft en vecka uppe i Älvsbyn. Men nu blir det hela tre veckor!!! Dessa kommer bestå av att rensa lite hemma bland grejer, isolera övervåningen och dra till Gotland!

Nu ska jag in i duschen och sen fortsätta kolla på hancock.

Kastar in en bild på min frukost och mitt frukostsällskap i morse.


FF

Kör fitnessfighten denna månad. Ibland är det grymt tungt som i förrgår när jag körde träningspasset och det rann tårar. Igår var det en mkt bättre dag. Jag känner mig både starkare och lättare, känns toppen! :)

Idag är jag ledig och har bara myst på här hemma, plockat och grejat lite. Och sovit middag (det är verkligen grymt skönt). Tänkte att jag ska ta och packa upp det sista ur väskorna från när vi var upp till Älvsbyn. Blir träning ikväll och sen förbereda maten för
Morgondagen eftersom jag jobbar kväll och innan det ska på en nervmätning av nerverna i handen.

Kastar in en bild av alla katterna med kattungarna som nu flyttat hemifrån...


RSS 2.0