Sova

Har precis lagt mig i jourrummet på jobbet. Hann bara precis hem och stänga av bilen innan de ringde från jobbet så jag fick komma tillbaka. Jag hade ju sagt att de fick ringa om de behövde hjälp, trodde dock att jag skulle hinna in iaf... :p kul att jobba lite på akm igen... :) ska försöka sova nu. Ska snart upp igen och jobba vidare men då som koordinator. Tror jag ska kompa lite och gå hem och vila sen... :)

Natti natti


Ledig

Har haft en härligt ledig dag idag. Städat och tvättat, dock ej klar, men ändå skönt att få undan lite. Sen har jag spenderat em med Caisa och Emma ute i vårsolen. Vi gjorde lunch på murikkan... :) så härligt att vara ute, jag är rätt dålig på det, men mår såååå gott sen! Nu dusch och sen in med kläderna i tvättmaskinen.


Sova gott

Längtar efter att krya ner i den renbäddade sängen. Sover så gott då! :) ledig imorgon och allt... Ska bara träna och ta en dusch innan.


Vår

... Och till våren hör det ju till att tvätta bilen. Idag är vi lata och kör maskintvätt. :)


Träning

Då var frågan, ska jag orka dra och träna nu innan jobbet eller ska jag ta och krypa tillbaka ner i sängen i 2 timmar till?! :) samvetet säger en sak, tröttheten en annan...


Blogga igen?!

Hade ju tänkt att lösenordsskydda bloggen, men jag har ju ändå inte skrivit något på ett tag så jag hoppar nog det. Börjar faktiskt känna mig sugen på att blogga igen så jag kanske tar upp det nu igen... :) jag gör iaf ett försök!

/C


RSS 2.0