Färna herrgård

Kom hem idag efter att ha varit på två dagars skyddsombudsutbildning med Vårdförbundet. Vi var på färna herrgård, det var riktigt fint där (ligger utanför skinnskatteberg, inte kopparberg som jag skrev tidigare). Tog mig en springtur innan middagen, det blev löpning ca 3km i skogen och sen vände jag och körde gå-springa intervaller tillbaka. Kändes i benen idag kan jag säga, inte som massa träningsvärk, utan mer att mina ben var trötta. De hade även ett spa där på färna herrgård så jag tog ett litet bad innan vår trerättersmiddag. Känns som om vi mest har käkat under tiden där. Hotellfrukost är ju alltid helt fantastiska! En bra vistelse med mycket mat och lärdom.


Prommenader

Helgen har varit i full fart, skönt, men huvudet var lite trött idag. Har varit på promenad med Fina Caisa i Karslund idag. Vi gick ut och gick i drygt en timme och lyckades pricka in när solen kikade fram mellan molnen. Tiff var mycket nöjd att få vara med, hon fick springa lite lös också. Hon rulladde sig i allt som luktade illa, men badade också en hel del, vilket då var tur, men fick ändå spola av henne med slangen när vi kom hem (så även plastmattan i bilen). Senare i kväll har jag även hunnit med en prommenad med härliga grannen Pernilla.. Nöjd med dagens prommenixer.

Nu blir det att hoppa i duschen för att sedan packa för att jag ska iväg till färna herrgård imorgon på skyddsombudsutbildning. Det ska bli kul och lite lyxigt med spa och sova i enkelrum borta. :)

Vikt

Katastrofalt dålig viktnedgång denna vecka. Känns som om jag aldrig kommer nå -10kg.
Dock känns magen idag betydligt mindre än igår, bara sådär över en dag, Lale tyckte också det så något har kanske hänt under dagen med vikten. Eller så är det bara önsketänkande... I morse var det iaf såhär:

Veckans viktförändring: -0,1kg
Total viktförändring: -9,2kg

Blandad kompott

Igår var det fantastiskt härligt väder ute, drygt 15 grader varmt och sol. Jag passade på att åka och köpa lite blommor som jag sedan planterade ut.Tog en del bilder, men de ligger på iphonen som Lale nu måste ha i ett par dagar innan  Borde så lite fröer också, men det får kanske bli imorgon på min lediga dag.

Idag var det också fint väder och varmt, men det blåste lite så det kändes inte lika varmt som igår. Jag tog mig en härlig promena hem från jobbet så Lale kunde ta bilen hem efter hockeyn (han är och kollar Örebro-djurgården med sin pappa). På vägen hem lyckades jag pricka in att knalla förbi Helis jobb precis när hon fick lunch :). Så jag och Tiff passade på att sätta oss och prata med henne under lunchen. När vi bara hade backen upp kvar på väg hem så kom grannen i bilen och surrade lite, tror ni inte vår bajsvovve hoppar upp på bilen och gör repor i lacken på deras bil?! GRYYYYYMT irriterande. Självklart betalar vi för att de ska få det fixat, det enda som är positivt i det hela är ju att just den grannen är billackerare.

Skönt med en kväll för sig själv ibland. Inte behöva tänka på att laga mat utan istället bara käka lite fil som är så otoligt gott med lite körsbärssylt. Har försökt boka resan till fjällen (kopparåsen) som vi ska åka till med Emma och Jonas i april. Ena problemet är att SJ inte har lagt tidtabellen för det tåget vi vill åka med så det går inte att boka än, men eftersom att SJ är så välplanerat så vet dom så klart inte heller när man kan boka det, så vi får se hur vi gör. Upp ska vi iaf! :) Ska bli riktigt skönt att komma upp till sol och snö! :)

Alla kanske inte har hängt med i svängarna, men jag har iaf fått jobbet som koordinator på USÖ som jag tidigare hade sökt. Så jag ska vara tjänstledig från kommunen och börjar på USÖ den 1/5. Lääängtar!


Bjuder på en bild från början av altanbygget förra sommaren


Promenad

Redo för en promenad in till stan i det härliga vårvädret.


Skatt

Wiiiohoooo! Prisa skatteåterbäringen! :)


Vikt

Veckans vikt blev inte lika bra som jag hade tänkt mig. Det slutade på hälften av vad jag hade tänkt mig, men till nästa vecka SKA jag nå -10kg!!
Veckans vikt: -0,9kg
Total viktminskning: -9,1kg


Iphone

Nu har jag också en vit iPhone!!!! Min fina skatt har köpt den åt mig! :) lite kvar att fixa innan numret är på plats, men nu är den min iaf:)


Barnvagn

Idag har vi varit och shoppat barnvagn. Inte åt oss själva utan det är Sara och Henrik som ska ha den, så nu står den hemma hos oss tills vi åker upp. Ska bli så kul när deras lille skrutt tittar ut. Känns ock skumt att ha en vagn hemma hos oss när vi inte har barn. Tuff gillade dock vagnen direkt, ffa korgen under, så nu sitter regnskyddet på så de inte ska ligga i vagnen. Tror dock Sara och Henrik blir mkt nöjda med sin vagn (säger jag som inte kan ett dugg om det, men den är väldigt fin och verkar vara bra).



Dagens träning blev att knalla in till stan. Det var härligt väder, 13,6 grader i skuggan, det började dock blåsa så framåt slutet så det var nog precis rätt tid att gå. Tog en sväng förbi gymmet också framåt kvällskvisten, blev bara en kort stund, men jag var där iaf.

Igår gick jag hem från stan så jag har fått mig ett par bra prommenader nu dessa dagar. Enda problemet är att hälen börjar strula igen, men det löser sig säkert. Det var riktigt skönt väder i måndags, nästan för varmt med en tunn vindjacka, dock behövdes den idag. Nu ikväll var det 0gradigt så det får bli motorvärmare inatt så det inte är så kallt i bilen på morgonen. Lale vet ju att morgonhumöret inte är det bästa... ;)


Veckans vikt

Denna vecka är det helt otroligt att det har blivit någon förändring alls i vikten. Framför allt så borde den ha gått upp, eftersom jag har fikat xflera denna vecka, samt ätit massor med godis. Jag har inte alls följt mina egna regler, men nu är det nya tag denna vecka. Hoppas kunna nå ett av mina delmål denna vecka, men vi får väl se vart det slutar. Jag satsar iaf på att nå -10kg till på söndag. KÄMPA KÄMPA!

Veckans vikt: -0,9kg
Total viktnegång: -8,2kg


Vasaloppsspinning

Var på vasaloppsspinning i sönags, vilket resulterade i 4 timmar på spinningcykeln. Dock var det 5 min paus mellan varje timme, det var rätt välbehövligt. Känner fortfarande av lite smärta i sittbenen på vissa hårda stolar. Men det var det värt. :)

Annars har det varit en skön helg, vi hade grillpremiär i lördags med Emma och Jonas. Vi smed lite planer inför den kommande fjällsemestern. Jag har lämnat in mobilen på lagning, så kanske jag slipper att den bryter samtalen hela tiden. Jag vill ju gärna själv bestämma när jag har pratat klart.. :) 

Imorgon är jag ledig, vilket ska bli riktigt skönt. Har dock inga planer för dagen, eller ja det får väl så klart bli lite träning. Nya tag denna vecka eftersom jag inte har gått ner i vikt denna vecka. Känns surt, men det är väl bara att ta nya tag.

Lale har blivit krasslig, det är ju rätt många som ligger i influensan. Sedan jag började träna så har jag varit betydligt mindre sjuk än innan vilket känns toppen. Lale har alltid varit minre sjuk än mig och nu är det jag som sällan är sjuk istället. Känns bra att jag inte är sjuk lika ofta (peppar, peppar ta i trä).

Detta blev verkligen ett otroligt spretit inlägg men så får det va. Jag ska försöka ta mig i kragen med bloggandet nu igen.

Vikt

Förra veckan blev det ingen skillnad på vikten så jag kvarstår fortfarande på -7,3kg.
Nya tag denna vecka, gillar inte när det står stilla...


VÅR

Så härligt me våren i luft, fram med vårjackan och mysa ute i solen. Underbart!

Tulpanlökarna har börjat vakna till liv...


Har varit ute och tagit en skön promenad här på morgonen och nu bär det av till marieberg för att lämna in mobilen, byta några träningsbyxor som var för stora (!!!) och sen köpa lite lördagsgodis.... :)

Bjuder på en bild med dagens outfit

RSS 2.0