Vatten

Så som säkert många redan vet så är örebros vatten förorenat och vi måste koka allt vatten innan vi dricker det eller använder det i matlagning. Besvärligt! Man är så van att bara kunna ta ur kranen, inte att ta flaskvatten ( vi kokar och sätter i flaskor) för att t.ex. skölja grönsaker. Man får duscha och diska disk i diskmaskinen, men det känns ju inte vidare fräscht. Sen bara vanan man har att tvätta händerna efter att man varit på toan. Nu är det ju inte så smart eftersom de tror på baksbakterier i vattnet så vi använder våtservetter och handsprit. Mkt som man inte är van vid. Men man vänjer sig vid detta också. På onsdag får vi förhoppningsvis använda vattnet igen. Kan säga att jag är mkt glad över att inte ha barn just nu i dessa dagar. Även skönt att inte jobba då det behövs rätt mkt vatten på sjukhuset och man måste hitta på sätt att lösa det. 

Har idag iaf varit oxh köpt lite bubbelvatten och även "vanligt" stilla vatten. Testade en ny smak, key lime och ananas. Tror den blir riktigt god! Igår var vi och skulle köpa vatten bar det helt slut på hyllorna, men mitt på dagen idag var det inte lika stor rusning... :)



Kommentarer
Postat av: Karin

Ja så besvärligt!! hoppas ni får använda kranvattnet snart :) vilken lyx egentligen, tänk de som aldrig har rent vatten.. men vi tar ju kranvatten som en självklarhet :)

2014-03-17 @ 16:53:45
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0